Tapahtumat

Tervetuloa Kokoomuksen, Helsingin ja Turun Kansallisseurojen kansallisristeilylle 20.4.2024, jossa eurovaalien alla ohjelma keskittyy Euroopan Unioniin ja sen tulevaisuuteen.

Ohjelma

09.00-10.00 Ilmoittautuminen risteilylle terminaalissa, lippujen jako Matkapoikien lähtöselvitystiskiltä 10.00 siirtyminen laivaan ja Club X, jossa tarjolla kahvi/tee, sämpylöitä ja hedelmiä, sekä virvokkeita omalla kustannuksella baareista. 10.30 lähtö Tallinnaan ja ohjelma alkaa Club X 13.00 saavumme Tallinnaan 13.00-13.30 Private shopping laivan merimyymälässä 16.30 ja 17.00 Päivällinen laivan buffet -ravintolassa 17.00 laiva lähtee Tallinnasta 19.30 laiva saapuu Helsinkiin Laivalla paluulähdöllä tanssimusiikkia Club x ja karaokea, sekä trubaduuri laivan pubissa. Laivalla puhujina kansanedustaja Atte Kaleva, europarlamenttiehdokkaat Maria Miala, Jocka Träsback, Mika Kasonen sekä verkostojohtaja Jukka Savolainen Euroopan hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskuksesta. Paluumatkan tähtiesiintyjänä Ressu Redford!

Hinta

Risteilyn hinta 80 € / hlö, hinta sisältää:
  • Risteilyn ohjelmineen
  • Kokoustarjoilut aamupäivällä
  • Private shopping
  • Buffet -päivällisen juomineen
  • Polttoaineverot
Helsingin ja Turun kansallisseurat ovat kokoomuksen jäsenjärjestöjä. Lisämaksusta voit varata auton mukaan laivaan, autoa ei voi ajaa Tallinnassa ulos. Parkkiauton hinta 30 €. Mahdollisesta Pre-orderista ota yhteys 14 vrk ennen matkaa osoitteeseen erikoisryhmat@matkapojat.fi Laivalle mahdollisuus varata ennakkoon hytti koko risteilyn ajaksi.

Matkaan myös tilausajolla

Risteilyyn voit yhdistää kätevän kotimaan liityntäkuljetuksen. Turku-Kaarina-Paimio-Salo-Suomusjärvi-Lohja